Je napočil čas, da slovenski poslanci desne provenience vložijo pobudo v Evropski parlament, da se nemudoma ukine poslanska mesta vseh poslancev, ki jih zasedajo ponosni nasledniki komunistov?

Foto: Nova24TV

Na objavo Matjaža Nemca, da je na evropske institucije naslovil pobudo za ukinitev Nova24TV se je v komentarju za Portal 24.si odzval Miha Kovač. V komentarju je poudaril, da bi bilo glede na takšne pobude dobro razmisliti, da bi slovenski poslanci desne provenience razmislili o vložitvi pobude v evropski parlament za ukinitev poslanskih mandatov vsem poslancem, ki jih zasedajo ponosni nasledniki komunizma.

Miha Kovač v komentarju izpostavlja, da je verjetno nekaterim evropskim poslancem iz Slovenije demokracija, ki jo je za njih veliko oziroma celo preveliko. Eden takšnih naj bi bil tudi Matjaž Nemec, saj prihaja iz stranke za katero je njegov strankarski kolega izjavil, da so ponosni nasledniki Zveze komunistov.

Avtor komentarja Nemcu tudi očita, da namesto borbe v Evropskem parlamentu, da bi se dodal v shemo še kakšen slovenski televizijski kanal, deluje ravno nasprotno. “Mogoče bi pa slovenski poslanci desne provenience končno že lahko vložili pobudo v Evropski parlament, da naj se nemudoma ukine poslanska mesta vseh poslancev, ki jih zasedajo ponosni nasledniki komunizma,” je zapisal Miha Kovač

Celoten komentar Mihe Kovača si lahko preberete na tej povezavi.

Vir: Portal 24.si

Mnenje avtorja izraža osebna stališča, ki niso nujno enaka z mnenjem Uredništva