Je Nika Kovač iz Los Angelesa videla Bojana Požarja, ki naj bi hodil po Ljubljani in na skrivaj fotografiral ljudi? Ali gre za še en poskus samopromocije z izkoriščanjem drugih??

Foto: X Inštitut 8. marec

V zadnjih treh letih od kar so jo nekateri mediji uspešno medijsko infiltrirali v naše vsakdanje življenje, smo bili s strani Nike Kovač priča že mnogim samopromocijskim spinom. Tako smo z njene strani bili že denimo priča napadom sredi belega dne v centru Ljubljane, ki ga ni videl nihče. Potem smo bili priča obsodbi domnevnega napadalca, vendar javnost ni uspela videti te sodbe, prav tako javnost ni uspela videti napadalca.

Po zadnjih uničujočih poplavah smo bili tako denimo s strani Inštituta 8. marec, ki ga vodi Nika Kovač priča pomoči prizadetim, katere pa denimo člani niso dokumentirali. In to kljub temu, da člani 8. marca svoje početje po njihovem v družbeno korist ponavadi dosledno dokumentirajo in z njimi seznanjajo slovensko javnost.

Pri vsej tej zgodbi je še zanimivo, da je s prihodom Golobove vlade, Nika Kovač postala poznavalka različnih področij. Tudi sedaj, ko so ji na Siol-u omogočili pisanje blogov je denimo postala poznavalka tega področja. Tako se je le nekaj dni po objavi njenega prvega bloga oglasila, da so mnogi slabi pisuni blogov, ki se skrivajo po Ljubljani in fotografirajo ljudi. Kot izhaja iz njenega zapisa v to kategorijo uvršča tudi dolgoletnega novinarja Bojana Požarja. Vendar je omenjeni novinar takšen zapis sprejel s humorjem in Niki in domnevni slabim pisunom poslal sončne pozdrave iz zelenih obronkov Pohorja.

Takšen zapis Nikinega inštituta pa je politični analitik Miran Videtič hudomušno označil za velikansko odkritje. Kot je zapisal naj bi Nika Kovač kar iz sanjskega Los Angelesa videla Bojana Požarja v Ljubljani, ki pa med tem vrtnari na Pohorju. Iz vsega tega bi lahko sledilo, da gre še za en poiskus samopromcije Nike Kovač na račun drugih ljudi?

Vir: X