Je novo vodstvo Telekoma odstopilo od sodnega pregona Primoža Cirmana in se poravnalo na škodo davkoplačevalcev?

Foto: Zajem zaslona (Necenzurirano, Telekom Slovenije)

Je vlada Roberta Goloba pokazala zakaj je tako vneto “reševala” menjave vodstev v državnih podjetjih? Morda lahko razlog iščemo tudi v tem, da vlada tako zaščiti nekatere novinarje in si tako “kupi” mir, da bodo le ti še naprej delovali (poročali) v dobro vlade Roberta Goloba.

V javnosti se je namreč pojavila novica, da naj bi novo vodstvo Telekoma odstopilo od sodnega pregona zoper Primoža Cirmana. Pri tem naj bi se stranki tudi poravnali, kar bi pomenilo stroške za davkoplačevalce. Uporabnica socialnega omrežja je namreč zapisala: Iz prve roke informacija, da je Telekom Slovenije z novim vodstvom na čelu odstopil od sodnega pregona zoper novinarja Primoža Cirmana v vseh postopkih. Sklenjena je bila tudi poravnava v škodo davkoplačevalcev. Bojan Požar zanimiva zgodba za objavo…”

Bojan Požar je v odzivu na predlog raziskovanja te teme, pojasnil, da ni vedel nič o domnevnem pregonu Telekoma Primoža Cirmana. Zaradi tega bo še toliko bolj zanimivo videti, kaj bo v naslednjih dneh na podlagi svojih virov poročal Bojan Požar.

Vir: Twitter