Je Robert Golob tudi svojo ženo vpeljal v dobičkonosne posle z električno energijo?

Foto: YouTube in Pixabay

Portal Nova24TV sedaj poroča, da naj bi Robert Golob kot dolgoletni direktor podjetja GEN-i, posel prodaje električne energije razširil tudi v družinskem krogu. Tako naj bi bila lastnica podjetja Star Solar žena Roberta Goloba, podjetje pa se prav tako ukvarja s proizvodnjo električne energije. Ob tem še navajajo, da je podjetje ustanovljeno leta 2012 v tem času prodalo za okoli 1,8 milijona evrov električne energije.

Spletno omrežje po poročanju Nova24Tv ne ponuja nobenih konkretnih podatkov o podjetju Star Solar, prav tako tudi ne podatkov na kakšen način proizvajajo električno energijo. iz imena podjetje gre samo razbrati, da bi lahko šlo za pridobivanje električne energije s pomočjo sončnih celic, so še zapisali.

Omenjeni medij je želel pridobiti tudi podatke ali podjetje Star Solar posluje s podjetjem GEN-i, vendar odgovora še niso prejeli. So pa prikazali javno dostopne podatke, koliko je podjetje zaslužilo s sodelovanjem z javnimi podjetji. Podatki so pokazali, da podjetje Star Solar sodeluje s podjetjem Borzen d.o.o., kateremu pa podjetje GEN-i v času od leta 2015 do konca leta 2021 nakazalo 1,5 milijona evrov.

Foto: Nova24TV
Foto: Nova24TV

Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Vir: Nova24TV