Je Slovenija še pravna država? Vlada Roberta Goloba Zlatana Čordića – Zlatka za “nadlegovanje” vseh, ki so se borili proti covidu-19 nagradila z odpisom kazni

Foto: zajem slike (RTV SLO)

Vsi, ki so se borili proti covidu-19 in ohranjali človeška življenja, so po mnenju vlade Roberta Goloba opravljali Sizifovo delo. Na to nakazuje dejstvo, da je vlada nekatere ljudi, ki so v času najhujše epidemije nadlegovali vse ljudi, ki so delovali v dobrobit vseh državljanov “nagradila” z odpisom kazni. Eden takšnih je tudi Zlatan Čordič Zlatko.

V Sloveniji bi lahko rekli, da po prevzemu oblasti s strani Roberta Goloba vlada narobe svet. Vlada se je namreč odločila, da bo vse, ki so vladi Janeza Janše nagajali v času najhujše epidemije “nagradila” z odpisom kazni oziroma stroškov, ki so jih povzročili in le te “naprtila” na pleča vas davkoplačevalcev.

Tudi Zlatan Čordič Zlatko je bil s strani vlade deležen takšnega ukrepa in si je za svoje nespodobno vedenje in poteze, sedaj prislužil odpis dolga. Vlada je na eni strani naredila vse, da je razrešila direktorja NIJZ dr. Milana Kreka, ki se je boril proti covid-19, na drugi strani pa človeka, ki ga je nadlegoval “nagradila” z odpisom kazni. Seveda se je moral Zlatko pohvaliti, kaj mu je uspelo z vlado Roberta Goloba.

“Nova zmaga za pravno državo! V čast si štejem, da sem govoril, ko so bili mnogi zaviti v tišino. Danes, ko oni govorijo, jaz naprej ustvarjam v tišini. Hvala vsem “neodvisnim medijem” in novinarjem, ki o meni pišejo samo takrat, ko me nečesa obtožujejo,” se sedaj hvali Zlatko po družbenem omrežju, pri tem pa pozablja na tisoče umrlih, ki so izgubili boj s to težko boleznijo.

Vir: Twitter