Je stranka SD aktivirala svoje stare kadre? Aurelio Juri Gregorju Periču očital: “Dela se, da nekaj zna, a je bužec”.

Aurelio Jurij. Foto: Zajem zaslona (YouTube)

V oddaji Studio City so v luči propagande proti trenutni oblasti uporabili tudi izjavo gosta Igorja Periča. Kot so zapisali, je Perič izjavil: “Slovensko pravo je nadrejeno evropskemu pravu”. Na omenjeni zapis se je odzval tudi Gregor Perič in pojasnil, da to vsekakor ne drži.

V svojem odzivu je še poudaril, da v kolikor voditelj ne bi toliko skakal v besedo, ne bi prihajalo do nesporazumov pri vprašanjih in odgovorih. Poleg tega pa je Perič dodal še povezavo, kjer je objavljeno njegovo stališče glede tega vprašanja.

Izjavo Gregorja Periča so nemudoma analizirali tudi v časopisni hiši Delo, kjer so tako Periča kot vlado Janeza Janše označili, da se spogleduje s Poljskim modelom razlage tega področja. Njihove ugotovitve je komentiral tudi nekdanji poslanec SD Aurelio Juri in navedel, da Perič nima pojma skoraj o ničemer. ” Dela se, da nekaj zna, a je bužec, kot pravimo tu v Istri,” je zapisal Juri in dodal, da naj bi Perič obul prevelike čevlje in zato po volitvah ne bo več slišati zanj. Gregorja Periča je še označil kot nekoga, ki se je prišel nekaj šopiriti in bo odšel.

Ali so v SD pred volitvami ponovno aktivirali svoje stare kadre za propagando proti trenutni oblasti?

Vir: Twitter