Je Tanja Fajon že obsodila nestrpne in žaljive zapise njihovega člana na družbenih omrežjih? Če ne, si morda tako predstavlja strpno komunikacijo?

Tanja Fajon in stranka SD. (Foto. Zajem zaslona Twitter/SD)

Še pred dobrimi 6 meseci je bilo mogoče tudi s strani Tanje Fajon in njenih Socialnih demokratov mogoče poslušati, kako vlada Janeza Janše ne zna komunicirati in kako izvaja teror nad družbo. Dobro se je spomniti kako so velikokrat opozarjali tudi na neprimerno retoriko vladne koalicije. Danes, ko so sami na oblasti si kot kaže strpno in primerno komunikacijo predstavlja povsem drugače?

V javnosti so se namreč pojavili zapisi njihovega člana Kevina Sertića Šabca, ki so polni nestrpnosti in neprimernega izražanje. Kljub temu do danes odziva s strani Tanje Fajon še ni bilo mogoče zaznati, zato bi se lahko predvidevali, da takšno komunikacijo sama kot stranka odobravajo.

Eden od zapisov, ki jih je objavil Kevin Sertić Šabec se je denimo glasil: “Zgleda, da je Janša opica, da ga klovni premagajo.” Drugi njegov zapis je bil: “Neuradno je Janša v Moskvi, na kolenih in poljublja Putinovo rit. Vse za denar. Nekako bo treba plačati Svetino, ko dobi brco iz RTVSlo”.

Kmalu po objavi teh njegovih zapisov naj bi bil račun izbrisan. Kljub temu, bi se pričakovalo, da bi Tanja Fajon kot predsednica stranke obsodila takšno nestrpnost s strani njihovih članov.

Vir: Twitter