Jelka Godec na očitke Milana Brgleza, da vlada Janeza Janše ni bila razvojno naravnana odgovarja: “Pod vlado Janeza Janše, se je v Šentjurju zagnalo več deset projektov na katere se je čakalo več let”

Foto: Twitter (Vlada RS)

Čeprav je vlada Janeza Janše v svojem mandatu oblikovala spletno stran na kateri so se objavljali projekti, ki jih je “aktivirala” takratna vlada, danes levica skuša ljudi prepričati, da je šlo za nerazvojno naravnano vlado. Takšno stališče je zavzel tudi kandidat za novega predsednika SD Milan Brglez, ki je mnenja, da vlada Janeza Janše ni bila razvojno naravnana. S tem se ne strinja vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec.

Poslanka SDS-a je na takšne očitke evropskega poslanca pojasnila, da se je samo v Šentjurju, od koder prihaja, v tem času zagnalo več deset projektov. In to nenazadnje takšnih projektov na katere so občani čakali več let ali deset let. Je pa Godčeva prepričana, da je vlada v kateri je tudi SD v tem času kar nekaj projektov ustavila in nenazadnje podpira razlastitev kmetov za potrebe izgradnje suhih zadrževalnikov.

Pri svojem odgovoru je Jelka Godec navedla kar nekaj projektov, ki so realizacijo doživeli pod vlado Janeza Janše. Tako so v Šentjurju v tem času pričeli z investicijo v DSO, investicije v osnovne šole in vrtce, izgradnjo kolesarske poti Celje – Šentjur – Šmarje, obnovo železniške postaje Šentjur…

Vir: X