Jelka Godec razkrila agendo Levice: “Družini, ki je ostala brez hiše 12.000 evrov, snemalni ekipi 50.000 evrov”

Foto: Zajem zaslona X / Albin Vrabič

Tokratnja oddaja Tarča je naredila prerez obljub, ki so jih parlamentarne stranke dale pred volitvami in realizacijo le teh v tem slabem letu in pol. Ustvarjalci oddaje so naredili še pregled, kaj so dejansko poplave prinesle tem parlamentarnim strankam. V oddaji so bile tako prisotne predstavnice vseh petih parlamentarnih strank, ki so komentirale navedbe ustvarjalcev oddaje. Po navedbah voditeljice Erike Žnidaršič naj bi s poplavam največ pridobili stranki SDS in gibanje Svoboda, medttem, ko naj bi preostale tri parlamentarne stranke izgubile podporo.

Vodja Poslanske skupine SDS Jelka Godec je v oddaji med drugim zastavila vprašanje, kdo v resnici vodi še vlado, ki jo imamo danes. Glede na dogodke povezane tako z odstopom dveh poslancev in nenastopom podpredsednice stranke Gibanja Svoboda Urške Klakočar Zupančič v oddaji, ki je bil sicer potrjen, se je tudi zastavilo vprašanje stanja duha v sami stranki. Zanimivo oziroma bolj nenavadno je bilo tudi stališče Aste Vrečko, ki je mnenja, da bi Slovenija z odhodom Luke Mesca v Bruselj izgubila odličnega ministra. Nihče pa ni Vrečkove vprašal, če to tistega ministra, ki niti ne ve kaj piše v interventnem zakonu, namenjenem sanaciji po poplavah.

Da Levica nima nobenega pravega programa in usmeritve je z načrtom sanacije prikazala tudi poslanka SDS Jelka Godec. Ta je pojasnila, da bo družina, ki je ostala brez hiše prejela 12.000 evrov, na drugi strani pa filska ekipa za izpad snemanja 50.000 evrov. In kot pojasnjuje Godčeva je to agenda Levice, ki smo ji priča.

Vir: X