Jelka Godec: “Sedaj, ko ste izpolnili svoje sanje, je čas, da izpolnete sanje državljanov Slovenije, ki so plod vaših obljub”

Jelka Godec (Foto: SDS)

Obljubljamo in naslavljamo, ta sta besedni zvezi, ki jih Robert Golob tako rad uporablja, a v dveh letih njegovega mandata, državljani niso bili deležni nobene realizacije teh obljub, prav tako pa ne režitev iz naslavljanja zadev. Je pa vsekakor kot kaže v preteklem tednu predsednik vlade sedaj doživel svoje otroške sanje, zato bo sedaj lahko pričel delati v dobrobit državljanov in to kar za kar s ga volivci izvolili!? V kolikor pa dejansko vlado vodi njegova starleta, pa bodo verjetno morali sami na uresničitev sanj, ki so posledica Globovih obljub še malo počakati.

https://x.com/SLOventilator/status/1804803954376634480

Državljani in državljanke bodo verjetno bolj kot ne deležni slednjega, saj je predsedniku vlade vodenje vlade postranska stvar. In še to ne kot nogomet, ki je najpomembnejša postranska stvar na svetu, ampak postranska stvar nekje na koncu njegovih prioritet. Čeprav je na takšno ravnanje v zadnjih poslanskih vprašanjih opozorila poslanka SDS-a Jelka Godec, je predsednika DZ-ja zopet vzrojila in besnela, da si nekdo upa spraševati o potovanjih predsednika vlade.

Vendar vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec vseeno misli, da je sedaj čas, da prične Golob delati za ljudi. Pa bo to izvedljivo? “Po tem, ko ste v prejšnjem tednu izpolnili svoje sanje in boste verjetno v naslednjem tednu še zasedeni s kakšnim izpolnjevanjem svojih sanj, naj spomnim, da državljani sanjajo vaše obljube, ki ste jih dali v teh dveh letih svojega mandata,” je za Spletni časopis pojasnila Jelka Godec.

Vir: X