Jelka Godec: “Vemo, da lažejo. Oni vedo, da lažejo. Oni vedo, da vemo, da lažejo. Mi vemo, da oni vedo, da mi vemo, da lažejo. Pa še zmeraj lažejo.”

Foto: Zajem zaslona (Top News)

Branko Grims velikokrat uporabi besedno zvezo: “Laž je nesmrtna duša komunizma”. Danes pa se državljani srečujejo v državnem zboru tudi z mnogimi lažmi koalicijskih poslancev, pri katerih pa niti sami verjetno ne verjamejo svojim izrečenim besedam. Zadnji takšen primer je Teodor Uranič iz Gibanja Svoboda.

https://x.com/jelka_godec/status/1796475224965382153

Omenjeni poslanec največje koalicijske stranke je namreč nasprotovanje zapiranju mej zaradi ilegalnih migracij utemeljeval s primeri s časa kovida. Tako je navedel, da naj bi zaradi zapiranja mej v času kovida mnogi ljudje zaradi zapiranja občinskih mej ostali brez staršev. Po njegovem se je to zgodilo zaradi prepozne medicinske pomoči.

Da poslanec govori neseresnico je opozoril predsednik SDS-a Janez Janša. Hkrati pa je poslanca Gibanja Svoboda pozval, da pove konkretne primere kdaj se je to zgodilo in na kakšen nači. Opozoril je še, da za takšne primere nikoli niso bile omejitve prehoda meja. “Vemo, da lažejo. Oni vedo, da lažejo. Oni vedo, da vemo, da lažejo. Mi vemo, da oni vedo, da mi vemo, da lažejo. Pa še zmeraj lažejo,” je ob tem opozorila Jelka Godec.

Vir: X