Jože Možina: “Moj odpoklic iz Nadzornega sveta Mladinske knjige je bil “nujen”, saj je “skrajni čas”, da se le ta spet spravi v sfero rdečih številk in prav takih botrov!”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Davor Božič)

Za vlado Roberta Goloba bi lahko rekli, da nadaljuje z “nočjo dolgih nože”, ko za vsako ceno in na vsak način iz vseh državnih podjetij umika ljudi, ki se ravno ne strinjajo z njihovo politiko. Kljub temu, da sami tega ne vidijo tako, gre več kot za očitno radikalno kadrovanje po vseh državnih institucijah z namenom obračunavanja s svojimi “nasprotniki”.

Tudi v primeru Nadzornega sveta Mladinske knjige, se niso mogli izogniti tej praksi svojega vladanja oziroma kadrovanja. Na včerajšnji seji je vlada namreč sprejela, da dr. Jože Možina ni več primeren kandidat za opravljanje te funkcije, poleg tega so odpoklicali še Nino Marin in Petra Kavčiča.

“Saj je že smešno. Seveda je bil odpoklic z NS Mladinske knjige v sedanjih časih “nujen” saj družba končno posluje z dobičkom, čedalje bolje je vodena in očitno tudi tudi nadzorovana in je “skrajni čas” da se spet spravi v sfero rdečih številk in prav takih botrov..”, je ob tem zapisal dr. Jože Možina

Vir: Twitter