Jože Možina: “Nov pritisk na vodstvo RTV Slovenija, da me utiša. Veliko si drzne ta bogato nakrmljena skrajnica.”

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Po tem, ko so Golobovi po svoje in s svojimi osvobodili RTV Slovenija, kot kaže zgodba dr. Jožeta Možine, ne odnehajo s pritiski na tisto peščico drugače mislečih. Sedaj je po Marku Milosavljeviču, ki je “udaril” po ustvarjalcih Panorame in Rajku Geriču, po dr. Jožetu Možini udarila aktivistka Barbara Rajgelj. Po tem, ko je Planet TV razkril neprofesionalnost Milosaljeviča, so hitro aktivirali Rajgljevo, da se vključi v njihov bolj za njihovo RTV.

Kljub temu, da so ljudem preprečili vstop v stavbo RTV Slovenija, Rajgljeva danes trdi, da se ne strinja s tem, da so mladi ljudje na čakanju, dr. Jože Možina pa še vedno dela svoje oddaje. Po njeno naj bi bile te oddaje neprofesionalne, v resnici pa tako njo kot aktiviste moti, da se razkriva resnica, ki pa ni njihova intimna opcija. V nadaljevanju pa je kar direktno pritisnila na vodstvo RTV Slovenija, saj jih je obtožila, da so strahopetni, ker dopusščajo oddaje, ki jih ustvarja dr. Možina.

Na te navedbe se je seveda odzval tudi dr. Jože Možina, ki je Rajgljevi sporočil, da ne bo odnehal in bo še naprej ustvarjal oddaje z odličnimi gosti. “Nov pritisk na vodstvo RTV Slovenija, da me utiša. Veliko si drzne ta bogato nakrmljena skrajnica-v stilu “Najprej diskreditacija potem likvidacija”. Še bom delal svobodne intervjuje – že v nedeljo odlični F. Cukjati razgali kako vlada plačuje svoje nevladne sluge njenega tipa,” sporoča aktivistki dr. Jože Možina.

Vir: X