Kaj globoke države, Golob lutka Tine Gaber. Namesto udeležbe na pomembni seji Evropskega sveta igra Tininega influencerja.

Foto: X

Roberta Goloba mnogi ne ocenjujejo zastonj kot fanta Tine Gaber, hkrati pa slednjo označujejo za osebo, ki vodi vlado. Tako so se že pred časom pojavila namigovanja, da morajo vse osebe, ki Gabrovi niso povšeči zapustiti svoje položaje, formalni predsednik vlade pa pri tem nima nobene besede. Da je dejansko Golob lutka v rokah Tine Gaber nenazadnje kaže tudi česa se Golob udeležuje in česa ne.

https://x.com/BojanPozar/status/1806317846894457066

Tako sta Golob in Gabrova denimo našla čas za pot v Dallas, v Nemčijo na Evropsko prvenstvo v nogometu, ne najde pa Golob časa, da bi se udeležil pomembne seje Evropskega sveta. Tako na poprej omenjenih “potovanjih” Goloba in Gabrove, formalni predsednik vlade igra influencerja Gabrove in uganja takšne in drugačne norčije. O njegovih izjavah na teh “potovanjih” pa je bolje molčati.

Mnogi ob teh dejanjih Roberta Goloba, da ni prisoten na pomembnih evropskih dogodkih vidijo dokončno zapravljen ugled Slovenije v tujini. Novinar Bojan Požar pa je prepričan, da bolj kot so pomembni evropski dogodki, večja je verjetnost, da Roberta Goloba ni zraven.

Vir: X