Kaj sta na obisku pri Robertu Golobu počela novinarja portala Necenzurirano?

Foto: Zajem zaslona (Twitter, YouTube)

Po poročanju Nova24TV bi se naj včeraj pri Robertu Golobu nahajala novinarja portala Necenzurirano Primož Cirman in Vesna Vuković. Omenjeni medij je na vse “akterje” naslovil vprašanje, če to drži in kaj so se pogovarjali. Odgovora še niso prejeli, zato se porajajo samo ugibanja o namenu obiska. Nova24TV ob tem ugiba, če sta novinarja morda šla proslaviti zmago, se morda dogovoriti za nadaljnje sodelovanje ali pa po del nagrade. Mediji namreč še vedno niso prejeli odgovora o domnevnih poslih med Gen-i in Vesno Vuković, kljub temu, da je informacijska pooblaščenka družbo že kakšen teden pred volitvami pozvala, da posreduje te podatke.

“Zgleda, da se v Solkanu, na trenutni lokaciji levičarskega polboga Goloba, začenja avdienca. Po prejetem poljubu roke, bo novi regent moral obljubiti nadaljnje plačilo za vso izkazano servilnost. Pazite, Slovenci, da boste po poklonu šli ritensko ven” je sporočila Vanda Mervič iz Nove Gorice. Gospa naj bi opazila, da sta k Robertu Golobu prišla novinarja Primož Cirman in Vesna Vuković.

Bojan Požar je pred časom razkril, da naj bi družba Gen-i v času direktovanja Roberta Goloba sodelovala s podjetjem s katerim je bila povezana Vesna Vuković. Zaradi tega so mediji želeli pridobiti informacije o morebitnem sodelovanju, vendar pri Gen-i niso bili pripravljeni razkriti teh podatkov. “Pozivamo, da nam nemudoma oziroma najkasneje v roku osmih dni od prejema tega poziva pošljete morebitne dokumente, iz katerih izhajajo odgovori na vprašanja prosilke v zvezi s podjetjem SEE M. & C. in se do njih opredelite,” je na podlagi pritožbe Siol.net Gen-i pozvala informacijska pooblaščenka. Kljub pozivu informacijske pooblaščenke še vse do danes Siol.net ni dobil nobenih informacij glede morebitnega sodelovanja med omenjenima družbama.

Foto: Nova24TV
Foto: Nova24TV

Vir: Nova24TV