Kako se spreneveda Tanja Fajon!? Prepričana, da ljudje ukrepov ne spoštujejo zaradi vlade, sami pa so pozivali za šole brez mask in bili udeleženci protestov proti vladnim ukrepom!

Foto: Zajem zaslona

Tanja Fajon je ponovno pokazala, kako je edina želja prevzem oblasti s strani SD in KUL-a. V intervjuju za prilogo PLUS časnika Nova svet 24 je izjavila: “Zaradi vlade ljudje ne spoštujejo ukrepov”.

Pri tej svoji izjavi pa je verjetno pozabila, kako so ravno v njeni stranki SD nasprotovali vladnim ukrepom nošenja mask v šolah. Prav tako se verjetno ni spomnila, kako je poslanec KUL-a Jani Moderndorfer na seji Državnega zbora strgal masko iz obraza in dejal, da tega pa ne bo več nosil, ker se ni strinjal z ukrepi vlade. Je Tanja Fajon morda ob tem pozabila izjavo predsednice SAB Alenke Bratušek, ki je dejala, da si aplikacije Ostani zdrav ne bo naložila, ker je prepričana, da ji s pomočjo le-te sledi notranji minister Aleš Hojs?

Ob vsem tem pa je zanimivo vprašanje, ali je ob intervjuju in obtoževanju vlade, da je kriva za nespoštovanje ukrepov pozabila, da je sama “nastopala” na protestu skupaj z Ivanom Galetom in to brez zaščitne maske? Kdo je potemtakem kriv, da ljudje ne spoštujejo ukrepov? Vladne predstavnike po začetnih napakah ob epidemiji v letu 2020 ni bilo več moč videti, da ne bi spoštovali ukrepov za zajezitev širjenja virusa covid-19.

Foto: Twitter

Vir: Twitter