Kakšne delovne izkušnje na posameznih področjih imajo določeni kadri FDV po ministrstvih Golobove vlade in RTV, da odločajo o usodi Slovenije?

Foto: Twitter (Ministrstvo za notranje zadeve)

Vse bolj kot kaže se nekateri lojalni kadri FDV-ja asimilirajo v pore našega življenja? To nenazadnje dokazujejo tudi kadrovske poteze, ki jih sprejema vlada Roberta Goloba, največja ironija pri vsem tem pa je, da naj bi bili to kadri brez izkušenj na delovnem področju, ki ga opravljajo. Po novem naj bi bila eden takšnih kadrov Golobove vlade tudi Simona Zavratnik domnevno zaposlena v kabinetu ministrice za notranje zadeve.

V minulih dneh je namreč v imenu ministrstva za notranje zadeve glede migracij v Sloveniji spregovorila Simona Zavratnik, ki je sicer asistentka na FDV, po novem pa naj bi bila zaposlena v kabinetu ministrice. Pri tem naj bi bila zadolžena za področje varnosti kljub temu, da na tem področju naj ne bi imela izkušenj.

Kot izhaja iz njene izjave, naj ne bi povečano število nezakonitih prehodov državne meje vplivalo na varnost državljanov. Kljub dejstvu, da vsakodnevne objave državljanov kažejo povsem drugačno podobo, vseeno na podlagi svojih “izkušenj” trenutna oblast tega ne vidi tako.

Uporabnik Twitterja je takšno stališče in takšne kadre Golobove vlade komentiral: “ko FDV kroji usodo celotne Slovenije pol jih je na RTV pol pa raztreščeno po vseh mogočih gnezdih v javni upravi in na ministrstvih!”

Vir: Twitter