Kam je šla nagrada GEN-i Roberta Goloba? V dobrodelne namene ali zasebne žepe?

Robert Golob: (Foto: Ivan Simič - blog)

“Osebna neverodostojnost tako postaja resna težava aktualnega PV, a kar še bolj preseneča (saj neverodostojnosti SLO politikov smo itak vajeni), je pravzaprav vedno bolj vidno dejstvo, da se Golob kaže tudi kot precej slab ter neučinkovit menedžer.” To so besede s katerimi je novinar Bojan Požar opisal vse dosedanje poteze premierja Roberta Goloba povezane z denarnimi sredstvi obljubljenimi različnim organizacijam in službam.

Kljub temu, da je ob mnogih razkritji velikih denarnih prejemkov Roberta Goloba v času vodenja GEN-i in to pred volitvami, le ta obljubljal, da bo zadnjo nagrado podelil v humanitarne namene, se to še doslej kot kaže ni zgodilo. Kljub temu, da naj bi aktualni predsednik vlade takšno zavezo po njegovih besedah overil pri notarju, doslej do nakazila sredstev humanitarnim organizacijam še ni prišlo.

Celo Delo izredno naklonjen levim političnim strankam poroča, da naj ne bi prišlo do odpovedi nagrad s strani članov uprave GEN-i, ki so v njej sedeli v času Roberta Goloba. V času volilne kampanje so v medije namreč prišli veliki zneski, ki jih je Golob prejemal kot predsednik uprave GEN-i, zato je ta zatrdil, da bo zadnjo nagrado za uspešnost namenil humanitarnim organizacijam. Je to Robert Golob že storil?

“Golob je ta denar – spomnimo – med predvolilno kampanjo sicer objubil humanitarnim organizacijam. In se javno hvalil, da ta obljuba podpisana tudi pri notarju. – Povedano drugače: očitno res čisto nič ne drži, kar obljubi Golob, celo to ne, kar podpiše/overi pri notarju?!”, je prepričan Bojan Požar.

Vir: Twitter