Zaradi samovoljnih odločitev Karla Erjavca za pristop k političnemu projektu Gregorja Golobiča, koaliciji KUL je mestni odbor stranke DeSUS v Ljubljani ostro obsodil ravnanja vodstva stranke in predsednika DeSUS-a Karla Erjavca.

Odločno so v ljubljanskem mestnem odboru upokojenske stranke stopili na stran poslancev DeSUS, želijo si namreč še naprej sodelovanja s sedanjo vlado. V ljubljanskem mestnem odboru so zapisali: “Člani MO IO DeSUS Ljubljana podpirajo poslance poslanske skupine DeSUS pri sodelovanju z vlado na način, da se izpolnjujejo programske vsebine stranke DeSUS.”

Dogaja se namreč to, kar so poznavalci dogajanj v slovenski politiki večino časa pričakovali. Pričela so se že notranja trenja med različnimi akterji na levem političnem polu po neuspešni predlagani in padli konstruktivni nezaupnici.  Najprej je slovenska javnost opazovala besedni spopad med Jožetom P. Damijanom ter poslancem SD Matjažem Hanom. Novinar in urednik Požareporta Bojan Požar pa je na družbenem omrežju Twitter presenetil z ekskluzivno izjavo mestnega odbora DeSUS v Ljubljani, kateri izraža podporo poslancem, da še naprej sodelujejo z vlado Janeza Janše.

 

 

 

Foto: Twitter

 

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

 

Vir: Nova24TV