Kdo je najboljši raziskovalni novinar Robert Golob? Primož Cirman, ki ni objavil nobene sporne milijonske mahinacije na Balkanu ali Luka Perš katerega povzema cel Balkan?

Luka Perš in Primož Cirman. (Foto: Zajem zaslona Twitter / Jože Pogačar)

Da se o nekaterih stvareh v posameznih medijih ne sme poročati, je danes verjetno znano že velikemu delu prebivalcev Slovenije. Ena od takšnih tem, so tudi domnevno sporna nakazila na Balkanu, za katerimi naj bi stal sam predsednik vlade Robert Golob. Pri tem ne bi bilo nič nenavadnega, če o tej temi ne bi molčal tudi po mnenju Goloba najboljši raziskovalni novinar Primož Cirman.

V zadnjem obdobju se odvijajo zanimive zgodbe okoli premierja Roberta Goloba, o katerih pa nekateri ne želijo oziroma ne smejo pisati. O tej temi pa ne pišejo ravno tisti novinarji, ki jih je Robert Golob proglasil za najboljše raziskovalne novinarje. Na drugi strani pa imamo raziskovalne novinarje, ki se borijo za preživetje ob tem pa jih citira cel Balkan.

V zadnjem obdobju so namreč Balkanski mediji “razgrabili” gradivo Luke Perša, ki je na svojem mediju Prava.si razkril domnevno sporne posle oziroma nakazila Roberta Goloba. Tako smo priča na eni strani novinarju, ki ni o tej temi napisal niti enega članka, hkrati pa ga nekateri proglašajo za najboljšega raziskovalnega novinarja, na drugi pa novinarju, ki je trn v peti prvim ter ga citira cel Balkan.

V izogib tej “sramoti” pa se Golob pred kamerami izgovarja, da noben resni medij ne piše o tej temi.

Vir: Twitter