Ljubljana, 8. februar 2021 – Mediji poročajo, da se pojavljajo informacije o tem, kdo je v resnici uničil nekdanjega predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa. “Trump je imel prav. To je bila odlično organizirana zarota v režiji kabale. Gre za zelo vplivne ljudi, ki spreminjajo zakone, v lasti imajo ogromno medijev in nadzirajo pretok informacij,” je poročal ameriški medij Time Magazine. Medij omenja kod vodilno osebo prevare Mike Podhorzer, politični direktor v podjetju AFL-CIO.

Še ob začetku štetja glasov je veljal za zmagovalca Domald Trum, vendar je štetje glasov prispelih po pošti spremenilo razmerje. Štetje glasov je potekalo več dni, saj naj bi bilo število glasovnic oddanih po pošti okoli 80 milijonov, ki so prinesli zmago Joeu Bidnu. To je porajalo govorice o tem, da bi naj bila to zarota in kraja ameriških volitev.

Time Magazine je svoje ugotovitve podkrepil na podlagi dveh manjših ameriških medijev The National Pulse in The Revolver.Kot ključno naj bi bilo predvsem priznanje nekdanjega odvetnika demokratskega predsednika Baracka Obame, Normana Eisna. Kot poroča medij naj bi Eisen sam sodeloval pri volilni prevari in pomagal nekaterim vplivnim korporacijam, da so odstranile Donalda Trumpa.

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: To je vodilni “arhitekt” volilne prevare v ZDA