Ker dobrodelnost ne pozna meja ga Slovenci že imamo – najdražji Renault 4, kmalu znano koliko bo le ta vreden

Borut Pahor in katrca. (Foto: Zajem zaslona Twitter / Borut Pahor

Danes je padel svetovni rekord. Katra za dober namen bo postala najdražje prodan Renault 4 v zgodovini,” je ob včerajšnji ponudbi za svoje vozilo Renault 4 zapisal nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Že pred dnevi je ob objavah najvišjih dnevnih zneskov za svoje vozilo nekdanji predsednik republike zapisal, da je znesek presegel vsa pričakovanja.

Pred dnevi je namreč Borut Pahor objavil vest, da bo prodal svoj znameniti Renault 4 (Katrco) za namen pomoči otrokom z rakom oziroma organizaciji Junaki 3 nadstropja. Vest je hitro zaokrožila po spletu in nekdanji predsednik je obljubil, da bo dnevno objavljal najvišji ponujeni znesek tistega dne.

Včeraj točno teden dni pred zaključkom dražbe je ta znesek znašal 57.176 evrov in s tem naj bi po besedah Pahorja padel rekord, najvišje iztržene cene za takšno vozilo. Pri tem dodaja, da je po poročanju POP TV doslej najvišja cena za vozilo Renault 4 znašala 50.600 evrov. Že pred dnevi pa se je Pahor pošalil, da ni vedel, da vozi tako dragoceno vozilo.

S tem odzivom so Slovenci zopet pokazali koliko jim pomeni dobrodelnost, zato bo zelo zanimivo spremljati koliko bo na koncu znašala cena za vozilo nekdanjega predsednika republike.

Vir: Twitter