Ker je Nika Kovač pozabila, da se vidi ura objave tvita ji je Luka Svetina sporočil: “Po koncu oddaje se sicer nič več ne more “zgoditi”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/e-maribor)

V torek je Luka Svetina v oddaji Odmevi gostil Niko Kovač. Kot vse kaže je tudi Kovačeva želela v “slogu” nekaterih aktivistov na RTV Slovenija voditelja prikazati kot nekompetentnega za vodenje Odmevov, vendar je pri tem pozabila, da na določene zadeve ne more vplivati.

Vodja Inštituta 8.marec Nika Kovač je namreč po koncu oddaje Odmevi zapisala čivk: “Ne vem, kdaj me bo Svetina prekinil in kaj se mi bo zgodilo v studiu. Vam pa, da bomo z bitko za delavske pravice nadaljevali. Tu smo, da zaščitimo drug drugega. Vaša Nika”. Pri tem pa je Kovačeva pozabila, da se ob objavi zapiše datum in ura objave.

Tako je Nika Kovač čivk objavila skoraj pol ure po koncu oddaje Odmevi, kjer je gostovala pri Luki Svetina. Po koncu oddaje se sicer nič več ne more “zgoditi”, je gostji sporočil novinar Luka Svetina. Zakaj je želela Kovačeva to gostovanje tako dramatizirati ostaja druga zgodba?

Vir: Twitter