Ker se je “odgovorni” materi Urški Klakočar mudilo je šla na Dunaj s Falconom? Ko se ji bo še bolj, bo država kupila novo hitrejše letalo?

Foto: Zajem zaslona (Twitter)

Želja po opravičevanju novoletne poti predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič na Dunaj in to z letalom Falcon, je prinesla mnoge različice izgovorov. Tako so denimo želeli v državnem zboru ta obisk opravičiti z razlogom po domnevnem bilateralnem obisku Dunaja. Vendar so žal pred tem že objavili kakšen naj bi bil namen obiska Klakočar Zupančičeve in opozorila, da ob vseh aktivnostih in času potovanja to ni izvedljivo, se je ugotovilo, da zadeva ne pije vode.

Na drugi strani so mediji v luči reševanja nastale situacije, dejanje predsednice državnega zbora želeli opravičiti z mnogimi izgovori, eden je bil tudi kolikokrat naj bi letalo Falcon poletelo v času vlade Janeza Janše.

Sedaj kot vse kaže pa je predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič sprejela odločitev, da bo poskusila še s svojo teorijo. Kot poroča Spletni časopis (tukaj), naj bi bil razlog njenega poleta, da je skrbna mati. Odločila se je namreč, da bo skušala javnost prepričati, da je šlo pri njenem potovanju za prihranek časa, ker namreč premalo le tega preživi s svojimi otroki, na ta način pa bi ga lahko več, hkrati pa so še bili prazniki.

Takšne navedbe je Davorin Kopše na socialnem omrežju komentiral z besedami: “No, zdaj pa je vse v redu. Odgovorni materi in hčerki UKZ se je mudilo. Ko se ji bo še bolj mudilo, bomo kupili hitrejše letalo.”

Vir: Twitter