Ker tuje medijske hiše Golobu ne pripravijo vprašanj v naprej jih ignorira in raje daje komentarje za njegovo RTV Slovenija?

Foto: Zajem zaslona

Predsednik vlade je nič kolikokrat dejal, da bo dajal izjave samo za medijske hiše, ki naj bi poročale neodvisno. Pri tem pa se kaže, da daje intervjuje samo za medijske hiše, ki mu v naprej posredujejo vprašanja in potem lahko deluje kot nek suveren državnik. Da je Golob skrajno neprimeren za funkcijo, ki jo opravlja je pokazal z ignoranco vseh velikih medijskih hiš.

https://x.com/tolemamo/status/1799436506047619123

Vse kaže, da je za Goloba edini kredibilen medij RTV Slovenija, saj je medij, ki ga je lahko depolitiziral s svojimi ljudmi in poročajo strogo po njegovih ukazih. To je edina logična razlaga, saj je nepredstavljivo, da bi voditelj države v evropi tako ignorantsko nastopal do največjih medijskih hiš kot je to storil ravno Robert Golob.

Po spletu je zaokrožil namreč posnetek Goloba, ki je ignoriral novinarje tako ZDF, ORF, BBC in ostale ter se ležerno sprehodil do novinarjev RTV Slovenija. Tako je jasno pokazal, da zanj štejejo edino novinarji depolitizirane RTV Slovenija, ki jih je sam nastavil in jim diktira kako se po njegovem ustvarja neodvisno novinarstvo. Poleg te ignorance pa se je Golob ponovno osmešil s svojo hojo po rdeči preprogi.

Vir: X