Kje je danes Erika Žnidaršič, ko se protesta udeležujejo politiki Levice in to v podporo teroristični organizaciji Hamas

Foto: X Asta Vrečko

V zadnji oddaji Tarča je novinarka Erika Žnidaršič ljudi vneto prepričevala o nedopustnosti oziroma nesprejemljivosti udeležbe politikov na protestih. Že takoj so se začela vrstiti opozorila o dvojnih merilih poročanja, saj je voditeljica problematizirala udeležbo politikov SDS-a in NSi-ja, nikakor pa ne slovenske levice v času covida. Danes, ko se celo ministrica stranke Levica udeležuje protestov pa mirno sedi v svojem naslonjaču.

Da je zadeva še bolj absurdna se danes tako ministrica Levice Asta Vrečko kot poslanka stranke Nataša Sukič hvalijo z udeležbo na protestu. In to ne na kateremkoli protestu, ampak protestu v podporo teroristični organizaciji Hamas in Palestini. Vrečkova svojo udeležbo upravičeju, ker naj bi po njeno Izrael izvajal genocid, ne govori pa o terorističnih napadih Hamasa.

Poslanka Sukičeva je šla še dlje in predlagala, da Slovenija podpre tožbo Južne Afrike proti Izraelu. Hkrati pa navaja, da bo protestirala vse dokler bo potrebno. Zanimivo, da se to sedaj voditeljici RTV Slovenija ne zdi problematično, kot se ji zdijo protesti proti Golobovi vladi.

Vir: X