Klakočar Zupančičeva ponovno vzrojila, ker poslance zanima zakaj predsednik raje dopustuje kot vodi vlado

Foto: Zajem zaslona X / Davorin Kopše

Kljub temu, da predsednik vlade na veliko razlaga kako se mu uresničujejo otroške sanje, predsednico državnega zbora moti, da poslanci sprašujejo o tej temi. Vendar kot je znano sanje predsednika vlade niso kako uspešno voditi državo, ampak kako čim več potovati in se imeti lepo s svojo (priležnico, spremljevalko, partnerko???). In kljub temu, da tudi slednja Goloba spreminja v influenserja, ki redno objavlja te svoje “podvige”, se po mnenju Klakočar Zupančičeve to naj ne bi smelo spraševati Goloba.

https://x.com/BojanPozar/status/1802741041486877066

Čeprav je primarna naloga predsednika vlade vodenje države, je danes z Golobom to potisnjeno v drugi plan. Golob se veliko raje potepa po svetu in svoje početje objavlja na družbenih omrežjih. Ker gre za človeka, ki je nenazadnje na plečih davkoplačevalcev tudi poslance (predvsem opozicije) zanima zakaj Golob veliko raje kot vodenje vlade, potuje po svetu. To je nenazadnje izpostavila tudi vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec.

A to je ponovno razjezilo predsednico Klakočar Zupančičevo, ki je besnela nad tem, da se takšna vprašanja postavlja predsedniku vlade. A da gre za stvari, ki jih ima pravico vedeti javnost je izpostavil tudi dolgoletni novinar Bojan Požar. “Vprašanja poslanke Jelke Godec, povezana s potovanjem predsednika vlade v Dallas ali kam drugam, kar (so)financiramo davkoplačevalci, in kjer PV daje intervjuje ter sam javno razglaša tudi svoje intimne zadeve, niso nobena “vtikovanja v zasebna življenja drugih” …,” je javnosti in Klakočar Zupančičevi pojasnil Bojan Požar.

Vir: X