Kljub zatrjevanju, da ima vrhunsko pravno znanje Klakočar Zupančičeva izgubila tožbo proti Žanu Mahniču

Foto: SDS

Poslanec SDS Žan Mahnič je predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič pozval k odstopu, ker je ta po njegovih besedah okrnila ugled te funkcije. Pred novinarji je namreč spregovoril o zadevi v kateri je po besedah poslanca SDS predsednica DZ vplivala na delo policije oziroma vršila pritisk, na koncu pa v postopku proti njemu osebno celo izgubila.

V svojem odzivu je namreč poslanec SDS pojasnil, da sodba Okrajnega sodišča v Kranju kaže, da predsednica DZ le nima tako briljantnega znanja, kot sama zatrjuje. Mahnič je v svojem odzivu na izgubljen postopek Klakočar Zupančičeve dejal, da gre le za enega od dogodkov s katerim je Urška Klakočar Zupančič okrnila ugled funkcije predsednika DZ.

“Gospe in gospodje, danes imamo črno na belem s strani okrajnega sodišča v Kranju, da z vso pravico in dolžnostjo dvomimo o pravnem znanju Urške Klakočar Zupančič, kar je v resnici žalostno in tragično, saj gre z gospo z državnim pravosodnim izpitom, bila je tudi sodnica, je v odzivu na postopek dejal poslanec Žan Mahnič.

Vir: X