Ko celo novinar Golobu naklonjenega medija njegovo izjavo o šampionskosti raztrga in pokaže, kako se Golob norčuje iz državljanov

Foto: (YouTube)

Edini pravi opis delovanja in ravnanja Roberta Goloba je nadutost in prepotentnost. Da Golob deluje izredno prepotentno in naduto je pokazala tudi zadna izredna seja državnega zbora, ko so poslanci razpravljali o stanju v Sloveniji po dveh letih trenutne oblasti. Golob je namreč pred poslanci in javnostjo izjavil, da je Slovenija pod njegovo vlado šampion. Glede na realne kazalce se zastavlja vprašanje ali Golob ne ve kaj pomeni beseda šampion ali pa se dejansko norčuje iz vseh v naši državi.

https://x.com/PS_SDS/status/1796650970983604253

Da je izjava izredno bizarna kaže tudi dejstvo, da je to skoraj, da ne raztrgal celo novinar tradicionalno naklonjenega medija Golobovi vladi. Tako je denimo Peter Žerjavič iz Dela objavil tabelo Evropske komisije, ki kaže, da je Slovenija še daleč od šapionskosti. Slovenija je bila namreč po rasti v EU na 10 mestu, letos pa se ji morda lahko uspe povspeti na 8 mesto. Zato še toliko bolj veljajo besede Janeza Janše na tej seji, ko je pojasnil tako Golobu kot koaliciji, da je bila Slovenija uspešna leta 2021, ko je zasedala 2 mesto po gospodarski rasti.

https://x.com/ZigaTurk/status/1796809052644638858

Da je Slovenija zelo daleč od šampionov je na POP TV tako poslancu Sajovicu, kot novinarju ter javnosti pojasnil Zvone Černač. Če bi bila Slovenija šampion kot trdi Golob, bi bila danes na prvem mestu. Tako pa smo bili lani na 20 mestu, letos lahko dosežemo 10 mesto, drugo leto pa morda 8. Če vemo, da je bila Slovenija leta 2021 na 2 mestu, kaže, da je Slovenija s pravilnim vodenjem zmožna veliko več, kot to trenutno kaže Robert Golob.

Vir: X