Ko Ivan Gale spregovori o globoki državi: “Motor KUL-a sta Gregor Golobič in Drago Kos s podporo Kučana iz ozadja”

Foto: YouTube in Twitter

Tik pred volitvami je spregovoril tako imenovani žvižgač Ivan Gale o stanju in razmerah v KUL. “Če bi KUL resno mislil, bi sestavil skupno kandidatno listo, glasovi se ne bi ‘drobili’, kar je bil pogosto očitek meni in stranki Naša prihodnost. No, Naša prihodnost je vložila skupno kandidatno listo z Dobro državo,” je o razmerah v KUL povedal Ivan Gale.

Gale je razkril tudi spletkarjenje v ozadju, ki se dogaja v KUL: “V roke sem prejel nek manifest na šestih straneh. Po kratkem preletu mi je bilo jasno, da ne gre za Damijanov stil pisanja. Damijan mi je povedal, da sta glavna arhitekta in motorja KUL-a Gregor Golobič in Drago Kos. Da zadevo podpira tudi Milan Kučan in nekaj ostalih sivih eminenc. Že takrat sem v sebi stisnil rdeči gumb projektu. Ti isti posamezniki že leta in leta kontrolirajo politično ozadje.” 

Zadnji del razkritja Ivana Galeta pojasnjuje zakaj v KUL “gojijo” izključevalno politiko do SDS in NSi ter vseh, ki bi bili pripravljeni z obema omenjenima strankama pripravljeni sodelovali. V primeru Galeta bi lahko rekli, da gre za pričevanje iz prve roke, ki razkriva moč vzvodov, ki jih vlečejo Gregor Golobič, Drago Kos in nenazadnje tudi Milan Kučan.

Celoten zapis Ivana Galeta si lahko preberete v nadaljevanju.

Foto: Nova24TV
Foto: Nova24TV

Vir: Nova24TV