Ko je GEN-i potreboval milijonska poroštva je bil državno podjetje, danes je ponovno zasebno in veselo potujejo po San Franciscu

Foto: Twitter Božidar Novak

Mediji, ki ne poročajo izključno provladno so že ob napovedi Roberta Goloba o milijonskih državnih poroštvih energetskim podjetjem, opozarjali na neetično početje vlade. Mediji, ki ploskajo trenutni politiki so takšne poteze vlade hitro pometli pod preprogo in javnosti dali občutek, da ni nič narobe.

S prevzemom oblasti s strani Roberta Goloba, smo pridobili politiko in funkcionarje, ki se obnašajo kot, da so državna podjetja zasebna last. Pri tem ni nobena izjem GEN-i, ki ga je dolga leta vodil ravno predsednik vlade in ki želi razlagati kako je postavil dobro zgodbo o uspehu v zasebnem podjetju, kljub temu, da gre izključno za državno podjetje.

In kaj se dogaja danes? “Še včeraj, ko so potrebovali milijonska državna poroštva, so bili državno podjetje, danes so pa spet zasebno in potujejo,” je zapisal Bojan Požar. Zadeva se nanaša na objavo podjetja GEN-i, ki je svojim zaposlenim omogočil potovanje po San Franciscu. Božidar Novak je ob tem izrazil prepričanje, da se to dogaja za naš denar.

Vir: Twitter