Ko od države pobereš zajetnih 2,5 milijona evrov in za zahvalo organiziraš shod v podporu terorističnemu Hamasu

Foto: X Libertarec

Kljub opozorilom, da je zadnji napad Hamasa na Zahodni breg podoben terorističnemu napadu 11. semptembra v ZDA, nekaterim tudi v Sloveniji ni to ovira, za odkrito podporo Hamasu. Za nameček pa takšno podporo izreče domnevno nevladna organizacija, ki je od države pobrala zajetnih 2,5 milijona evrov. Torej smo prišli tako daleč, da država financira nekoga, ki odkrito v Sloveniji nudi podpora radikalnemu Hamasu in njihovim podpornikom.

Kljub vsem opozorilom o nevarnosti podpore Hamasu, v Sloveniji to nekatere ne moti in pripravljajo shod v podporo tej organizaciji, ki je v svetu na listi terorističnih organizacij. Kot pojasnjuje Tomaž Štih gre za še eno tipično slovensko zgodbo. Shod v Ljubljani tako pripravlja družbeno politično turbo nevladna organizacija, ki je iz državnega proračuna pobrala zajetnih 2,5 milijona evov.

Kot razkrivajo podatki gre za dogodek, ki ga soorganizira Urška Regvalj iz PIC-a, ki s takšnimi dejanji seli Hamasove teroristične probleme in laži v Slovenijo. Ker gre za zajeten denar in nerazumno potezo domnevne nevladne organizacije se Tomaž Štih sprašuje: Ali še nimamo dosti zastonjkarskih, ničvrednih nevladnikov, ki ves čas samo kradejo javni denar in širijo laži in razkol med ljudmi?

Vsekakor pa gre ob vsem tem za izredno zakrbljujoč pojav financiranja nevladnih organizacij in njihovega domnevnega programa.

Vir: X