Ko zmanjka služb za kadre SD ti postanejo čez noč neodvisni sindikalni funkcionarji?

Foto: Twitter (Bojan Požar)

“Zanimivo življenje vidne političarke/politika stranke SD – malo na vladi državna sekretarka, malo neodvisna sindikalna funkcionarka,” je o kadru SD zapisal novinar Bojan Požar. “Neodvisna” RTV Slovenija je namreč v studio povabila domnevno funkcionarko Konfederacije sindikatov javnega sektorja Martino Vuk.

Da, prav ste prebrali gre za tisto Martino Vuk, ki je bila izredno aktivna v stranki SD, saj je bila nenazadnje njihova mestna svetnica in predsednica Ženskega foruma SD. Vukova je bila nenazadnje državna sekretarka v Šarčevi vladi in to na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.

Danes se je kot kaže “prelevila” v neodvisno sindikalno funkcionarko, saj kot izhaja iz poročanja “neodvisne” RTV Slovenija je predstavnica Konfederacije sindikatov javnega sektorja. Pri tem se kot kaže kot nekdanja vidna predstavnica SD neodvisno pogaja s predstavniki SD v vladi Roberta Goloba?

Drugače povedano gre morda za potezo, ko v SD za kadre ne najdejo državnih služb, se le te najdejo v neodvisnih sindikatih?

Vir: Twitter