Koalicija s poslanci Levice kaže, da strpnost po njihovem pomeni tudi uničevanje vaše lastnine

Foto: Twitter (Franc Breznik)

“Danes sem med odmorom seje državnega zbora zaradi nereda Gibanja Svoboda šel k mizi poslanke Nataše Sukič po dokaz, kako se še po DVEH letih !! pozna “strpnost in nesovražen” govor danes vladne stranke Levica”, je zapisal poslanec SDS Andrej Hoivik. V zadnjih dneh in tednih je namreč mogoče s strani vlade poslušati kako je nestrpna desnica in njihovi podporniki, sami pa so najbolj strpni v državi.

Vsi dogodki zadnjih dni in dogajanje celo v hramu demokracije kažejo ravno obratno. Poslanci koalicije iz dneva v dan kažejo strpnost po njihovo in njihovih merilih, ki pa je še daleč od strpnosti zdrave demokratične družbe. Tako je glede zadnjih “izgredov” poslancev Gibanja Svoboda, poslanec SDS Andrej Hoivik pod objavo poslanca Franca Breznika, kako so v preteklem mandatu poslanci Levice uničevali inventar državnega zbora, zapisal kako dobro so vidne še vedno poškodbe njihovih dejanj.

Poleg tega je poslanec Hoivik objavil še fotografijo, ki nazorno kaže kako so s svojimi dejanji poslanci Levice uničili inventar državnega zbora.

To je seveda nemudoma zmotilo “hišni medij” koalicijskih poslancev POP TV, kjer so poročali, da naj bi poslanca slikala računalnik poslanke Sukičeve. Na njihovo navajanje se je odzval poslanec Breznik, ki je pojasnil, da v državnem zboru obstajajo kamere, ki bodo potrdile kaj sta poslanca dokumentirala. Medijski hiši pa napovedal tožbo v kolikor neresničnih navedb v prispevku ne umaknejo.

Vir: Twitter