Kolektor kar preko Dela Alenko Bratušek poziv, da potrebuje denar za gradnjo cest

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Albin Vrabič)

Še kako se kaže, da se Alenke Bratušek ni zastonj prijel vzevek “Kraljica aneksov” in zastonj ne velja za zavetnike slovenskih gradbenih baronov. V to kategorijo se vsekakor uvršča Kolektor, ki kot kaže sedaj kar preko Dela poziva ministrico, da potrebuje denar za gradnjo cest. Po tem, ko jim je namenila lep kos pogače za gradnjo železniških tirov, sedaj to pričakujejo še na področju cestne infrastrukture.

V Delu so namreč objavili naslov “Ne le v tire, vlagati moramo tudi v ceste”. S tem so neposredno ministrici Bratušek sporočili, da bo potrebno državno blagajno ponovno odpreti in ponovno denar nameniti posameznim gradbenim podjetjem. Novinar Bojan Požar ob takšnih skoraj zahtevah, vidi neposredni pritisk na ministrco.

“Ko danes @Deloz naslovnico odkrito prizna, da gre za tovarniško glasilo Kolektorja ter instagram profil Stojana Petriča (drugi z desne), in da jim ni nerodno javno fehtati državni denar (tudi) za ceste. Notri pa Žerdin in Markeš filozofirata o korupciji in komunizmu,” je kritičen do takšnega poročanja Bojan Požar.

Vir: X