Koliko pa vi nosite na zapestju? Skromna Pirc Musarjeva, ki se bori za delavce nosi uro za več kot 30 tisoč evrov!

Foto: X Nadka

Najbolj znameniti stavek, ki ga je pred izvolitvijo dejala danes predsednica republike je bil: “Bom predsednica vseh državljanov.” Po letu in nekaj mesecev na tem položaju je več kot očitno, da gre za predsednico posameznih kast državljanov, ki so naklonjeni njeni politiki in so v njeni “kategoriji”. Delavski ljudje, ki bi najbolj potrebovali predstavnike ljudstva pa so tako kot s strani Golobovih, tudi v tem primeru prezrti.

Da Nataša Pirc Musar ne živi ravno skromno se je pisalo že pred izvolitvijo. Glede na njen statusni simbol je tudi zato v javnosti veliko prahu dvignila odločitev moža, da mesečno iz državne blagajne prejme več kot 800 evrov. Še največja ironija pri vsej tej zgodbi je, da Pirc Musarjeva ljudi prepričuje kako se sama bori za delavski razred.

Zaradi tega je na mestu vprašanje kdo od večine državljanov si lahko privošči ročno uro katere vrednost presega 30 tisoč evrov. Si jo pa zagotovo kot kaže to lahko privošči predsednica republike. V javnosti se je namreč pojavila fotografija na kateri Pirc Musarjeva nosi zapestno uro znamke Rolex iz rumenega zlata in diamanti. Po nekaterih navedbah gre za uro, katere prodajna vrednost kot rečeno presega 30 tisoč evrov. Si lahko državljani privoščijo takšno draginjo?

Vir: X