Konrad Kuštrin razkriva, kako državo in zdravstvo vodijo strici iz Murgel

Foto. Zajem zaslona RTV SLO

Doktor Jože Možina je z oddajo Intervju ponovno zbodel slovensko levico, ki bo verjetno aktivirala vse topove proti njemu in njegovemu delu. V tokratni oddaji je namreč gostil dolgoletnega predsednika FIDES-a Konrada Kuštrina, ki je razgalil bedo vodenja Slovenije in zdravstva. Vse to pa kot pojasnjuje še kako dobro vodijo strici iz Murgel.

https://x.com/AVrabic/status/1792280552042541508

Slovensko zdravstvo že vse od osamosvojitve pretresajo različne afere z različnimi dobavami medicinske opreme in materiala, za njimi pa znova in znova stojijo eni in isti akterji. Če je pred časom SDS preko preiskovalne komisije sprocesirala zaostrene pogoje javnih naročil v zdravstvu, je Golobova vlada to hitro razveljavila, danes pa nastop Kuštrina razkriva zakaj je temu tako.

Pred leti je slovenski zdravstveni sistem zaznamovala afera nakupa operacijskih miz in danes je Konrad Kuštrin razkriva vso ozadje kako so potekale nabave te medicinske opreme. Vodja UKC Ljubljane, ga je namreč poklical in mu dejal, da gresta do Starega. ko je mislil, da do takratnega predsednika vlade Janeza Drnovška, je dobil pojasnilo, da ne, ampak bosta šla v Murgle. Kot še pojasnil Kuštrin je takrat zatrdil, da si teh igric osebno ne gre, s tem pa razkriva obvladovanje globoke države podsistemov v državi.

Vir: X