Kot kaže Marjan Šarec še vedno ni pozabil svojega komedijantstva, saj zadnja poteza pri varčevanju z energijo na ministrstvu več kot očitno kaže na to

Foto: Posnetek zaslona

Tokrat je predstavo za javnost v Golobovi vladi kot kaže ponovno “zaigral” obrambni minister Marjan Šarec, vendar očitno pri tem res ni prišlo do ničesar drugega kot igre. Vlada namesto, da bi se namreč lotila resnih strukturnih reform ob napovedani krizi, je poskrbela, da bo ministrstvo za obrambo od zaposlenih zahtevalo, da pogosteje ugašajo računalnike.

S to potezo oziroma zahtevo od svojih zaposlenih je Šarec poskrbel za novo “cvetko” v svoji politični karieri, ki pa jih ne zmanjka tudi v vlogi obrambnega ministra. Tako je denimo svojo komedijantsko žilico pokazal ob obisku Krasa, ko je na novinarski izjavi okvaro vodnega topa pojasnjeval z “žičko” in “štarterjem”. Sedaj se je s svojo zahtevo po pogostejšem ugašanju računalnikov na ministrstvu pridružil zahtevi vlade po vzdrževanju temperature v prostorih.

Gre še za eno v vrsti predstav za javnost kako si vlada prizadeva ublažiti posledice energijske draginje, hkrati pa si zatiska oči pred dejanskimi problemi, ki jih ta tema povzroča državljanom.

Foto: Nova24TV

Vir: Nova24TV