Kronika minulih 24 ur

Foto:pixabay.com

Iz Policijske postaje Celje so sporočili, da so v zadnjih  24.-ih  urah   na območju policijske uprave Celje obravnavali   tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami ter 18
prometnih nesreč z materialno škodo.
Na Ljubljanski cesti v Celju se je ob 12. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je na prehodu za pešce v neposredni bližini MO Celje neznana voznica kombiniranega vozila bele barve izsilila prednost pešcu, kateri je potiskal kolo. Neznana voznica je trčila v pešca, le-ta je padel po vozišču ter utrpel lažje telesne poškodbe. Policisti PP Celje pozivajo tako lastnico kot vse morebitne priče, da se zglasijo na PP Celje ali pa jih pokličejo na telefonsko številko za nujne klice -113.
Na  področju  javnega reda in miru so policisti PP Celje enkrat intervenirali na javnem kraju
ter 2 krat v zasebnem prostoru. Na  področju  kriminalitete ni bilo posebnosti. Evidentirali so osem kaznivih  dejanj, tatvino,  tri  vlome  ter 4 poškodovanja tuje stvari.
Nepridipravi so vlomili v hišo v v Slovenj Gradcu, kjer ni bilo nič odtujenega. Velenjski policisti   so  opravili  ogled  vloma v kolesarnico enega izmed stanovanjskih  blokov, odtujeno je bilo kolo znamke Nakamura, v vrednosti  okoli  350  eur.  Policisti PP Rogaška Slatina pa so obravnavali poskus vloma, kjer je storilec skušal vlomiti v poslovni prostor v centru Rogaške Slatine, vendar mu to ni uspelo.
M.I.