Lena Grgurevič ponovno udarila! Sedaj bi drugače misleče poslance kar metala iz hrama demokracije!

Foto: X

Kot smo že poročali je panika v Gibanju Svoboda vse večja in večja, saj se bojijo “kot hudič križa” preiskovalne komisije, ki jo je zateval Državne svet in bi preiskovala posle Roberta Goloba. Izredno nestrpen nastop sta v tem primeru pokazli predvsem Urška Klakočar Zupančič in Lena Grgurevič. Kljub temu, da je slednja že tako znana po svoji nastrojenosti do drugače mislečih, je sedaj prestopila vse meje.

Poslanka Gibanja Svobode bi namreč zaradi zahteve po uvedbi preiskovalne komisije, poslance nasprotnega političnega pola kar odstranila iz hrama demokracije. To bi storila kljub temu, da so bili izvoljeni s strani ljudi. Grgurevičeva je v svojem nastopu poslancem SDS-a očitala, da zagovarjajo preiskovalno komisijo, ki je prazen nič in katere namen naj bi bil po njeno deskriditacija Goloba.

V nadaljevanju pa je dejala, da je čas po odstranitvi takšne politike kot jo zagovarjajo v opoziciji. Na te besede se je odzval Andrej Hoivik, ki je poudaril, da je nezaslišno, da predsednica Odbora za pravosodje poziva k odstranitvi poslancev opozicije iz hrama demokracije. V nadaljevanju ji je pojasnil, da nima nobene pravice tako ravnati, saj je bil sam izvoljen z več tisoč glasovi in so mu mandat zaupali volilci.

Vir: X