Letošnja občinska priznanja v Šmarju pri Jelšah v roke najzaslužnejšim pri hitri razrešitvi nastale situacije zaradi epidemije

Foto: Občina Šmarje pri Jelšah

Tako kot večina občin tudi v Šmarju pri Jelšah v mesecu, ko praznujejo občinski praznik najzaslužnejšim občanom ali organizacijam podelijo posebna priznanja. Ker je letošnje leto Občino Šmarje pri Jelšah močno zaznamovala epidemija COVID-19 so v “prve bojne linije” stopile organizacije in s tem njihovi člani, ki so pomagali predvsem sočloveku.

V ta namen in za njihovo delo se jim bodo na občini zahvalili na način, da jim podelijo denarne nagrade in posebna priznanja. Denarno nagrado bodo tako prejeli v Prostovoljnem gasilskem društvu Šmarje pri Jelšah. Posebno nagrado pa se je občina odločila nameniti Domu starejših občanov Šmarje pri Jelšah, Civilni zaščiti Šmarje pri Jelšah in Zdravstvenemu domu Šmarje pri Jelšah.

Ob tem je mogoče ugotoviti, da občina primernejših prejemnikov nagrad ne bi mogla izbrati. Ob tem vsem prejemnikom nagrad čestitamo tudi v našem uredništvu.

Slika zaslona

M.I.