Letošnji prejemnik Savinjsko-zasavske Gazele podjetje Pišek-Vitli Krpan

Foto: Pišek-Vitli Krpan

Podjetje PIŠEK-Vitli KRPAN je letošnji prejemnik Savinjsko-zasavske Gazele za leto 2021. Razglasitev najhitreje rastočega in bonitetno odličnega podjetja v regiji je v sredo potekala v Kulturnem centru Delavskega doma Zagorja ob Savi.

V 20. izboru najboljših hitro rastočih podjetij v Sloveniji, ki ga organizira družba Dnevnik v sodelovanju z regijskimi zbornicami Gospodarske zbornice Slovenije, sodeluje 18 nominirancev. Dinamična in trajnostno naravnana podjetja, ki dosegajo kriterije odličnosti, sodelujejo na regijskih dogodkih. Šest najboljših se uvrsti na zaključni dogodek in razglasitev zlate gazele, ki bo potekal 26. oktobra v Cankarjevem domu v Ljubljani.

V podjetju PIŠEK-Vitli KRPAN, d.o.o. veliko resursov posvečajo raziskavam in razvoju z namenom, kar končnim uporabnikom omogoča čim bolj enostavno, varno in učinkovito delo z njihovimi stroji. Številne inovacije jim omogočajo, da ostajajo konkurenčni na zahtevnem in progresivnem trgu gozdarske mehanizacije. Preteklih nekaj let in tudi letošnje je bilo v podjetju izjemno plodnih. Na področju intelektualne lastnine imajo podeljene mednarodne patente, registrirane modele in znamke. Skozi celotno obdobje so ostali zavezani kakovosti, ki bo njihovo vodilo tudi v prihodnosti in naslednje leto, ko ponosno stopajo v 45. leto delovanja podjetja. Za izjemen prispevek na področju gospodarstva je ob prejemu regionalne gazele ustanovitelj in lastnik podjetja PIŠEK-Vitli KRPAN Franc Pišek povedal: »V veliko čast mi je, da stojim danes tukaj. Še večja čast bi mi bila, če bi lahko pripeljal vse svoje sodelavce zraven. Ker jih je 250 pa bi bila ta dvorana premajhna za vse. Zelo sem vesel, da imam tako uspešne sodelavce, saj drugače do takšnega priznanja ne bi prišli. Če ima človek vizijo, voljo in zdravje je lahko uspešen. Hvala lepa

Vir: Pišek-Vitli Krpan