Levica popolnoma obupana! Kako je Miha Kordiš “zlil” bes na Igorja Zorčiča!

Foto: Posnetek zaslona

Po tem, ko je na Igorja Zorčiča svoj užaljenost “zlil” Marjan Šarec je na družbenem omrežju Facebook s predsednikom Državnega zbora Igorjem Zorčičem, “obračunal” še poslanec Levice Miha Kordiš.

V stranki Levica so zapisali, da je Igor Zorčič s tem, ko ni zapustil dvorane, vladi priskrbel 46. glas in po njihovem omogočil znižanje davkov za najbogatejše in privatizacijo dolgotrajne oskrbe. Pri tem so dodali še povezavo do komentarja Mihe Kordiša, ki je svoj bes o neuspeli obstrukciji “zlil” tudi na predsednika Državnega zbora Igorja Zorčiča.

Ob tem so v Levici pozabili, kot je v izjavi za javnost povedal tudi Igor Zorčič, da bi Državni zbor o teh predlogih moral glasovati, in če to ne bi bilo danes, bi pa bilo na kateri od prihajajočih sej. Kljub vsemu Miha Kordiš ni mogel mimo, da se ne bi “obregnil” ob potezo Igorja Zorčiča in ga obtožil, da je s tem omogočil 800 milijonov evrov podaril najbogatejšim, javno financiranje zavoda Grm, ki naj bi bil po navedbah Kordiša v lasti odsluženih politikov desnice ter privatizacijo varne starosti.

Kordiš je zapisal tudi, da naj bi s tem Igor Zorčič pozabil, da so ga oni rešili pred izgubo funkcije predsednika Državnega zbora.

Foto: Facebook

Vir: Twitter in Facebook