Levica za blatenje in zmerjanje desnice, še vedno želi z našim denarjem angažiranje Marcela Štefančiča

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Peter Gregorčič)

“Abstinenčna kriza” nekaterih novinarjev na RTV Slovenija, kot kaže je vse hujša. V zadnjih dneh so se namreč novinarji zgražali kako na RTV Slovenija očitnemu političnemu aktivistu na RTV Slovenija Marcelu Štefančiču ni bila podaljšana pogodba. “Sicer bi pa Marcelu zaradi tistega njegovega sovražnega vpitja, ne samo govora, vsaka resna RTV Slovenija, ki je članica EBU, morala nemudoma pokazati vrata,” je zadevo komentiral novinar Bojan Požar.

Pri tem je zanimivo, da so na RTV Slovenija Štefančiču doslej vsake tri mesece kar avtomatično podaljšali pogodbo. Požar je še vprašal, če si ljudje predstavljajo kaj bi se zgodilo z dr. Jožetom Možino ali Igorjem Pirkovičem, če bi se tako sovražno drla kot se je Štefančič.

“Uredništvo Studia City ogorčeno nad nepodaljšenjem pogodbe voditelju oddaje, ki se po skoraj dveh mesecih vrača na spored,” so zapisali v Delu in pojasnili, da voditelju Marcelu Štefančiču, ki vodi oddajo Studio City, tokrat niso podaljšali trimesečne pogodbe, kar so na RTV Slovenija doslej počeli avtomatično. V Delu so še navajali, da je prišlo do te poteze, ker naj bi bila oddaja po njihovem že dlje časa trn v peti vodstva RTV Slovenija. Pri tem se ne sme pozabiti, da za Delo velja, da je hišni časopis leve politične opcije in odkrito podpira Roberta Goloba in vse kar je povezano z levico.

V Delu še navajajo, da naj bi bilo uredništvo nad tem ogorčeno, saj naj ne bi bile napovedane nobene spremembe. V nadaljevanju pa navajajo, da je zaradi morebitnih napovedanih sprememb na RTV Slovenija Inštitut 8. marec zbiral podpise v podporo oddajam Studio City, Tarča in Tednik.

Vir: Nova24TV