Ljudje plešite – ministrica Tanja Fajon namreč niti ne pozna razlike med športno dvorano in stadionom!

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Splošna razgledanost trenutnih predstavnikov oblasti, ni ravno na nivoju, ki bi jim g mnogi zavidali. Že nič kolikokrat se je izkazalo, da padejo na osnovnem preizkusu svojega splošnega znanja oziroma področij, ki presega okvirje njihovega dela. Sedaj je več kot očitno to teorijo pokazala tudi zunanja ministrica Tanja Fajon.

Kot izhaja iz njenega vala anvdušenja nad prireditvijo organizirano s strani Aleksandra Čeferina, namreč ne loči niti med športno dvorano niti nogometnim stadionom!? Prav tako je Fajonova padla na testu znanja, da so člani ekip igrali nogomet, ki se igra na nogometnih stadionih in ne v športnih dvoranah in katerim športom rečemo dvoranski nogomet.

Tako je zunanja ministrica Tanja Fajon obiskala nabito polno dvorano Stožice, kjer naj bi po njenem igrali nogomet na travi. Novinar Bojan Požar je bil na isti prireditvi in je nogomet spremljal na stadio v Stožicah. Že res da gre za objekte na istem območju, samo bi se morala zunanja ministrica zavedati, da gre za dva popolnoma nasprotujoča si objekta. Žal je s tem ministrica padla na osnovnem preizkusu splošnega znanja.

Vir: X