Ljudje primite se za denarnice, saj bi Nika Kovač želela, da se redno zaposli vse aktiviste

Inštitut 8. marec. (Foto: Twitter /Inštitut 8. marec)

Ljudje se še kako dobro verjetno spomnijo, kako je ob podpori takrat še LMŠ pred zadnjimi volitvami Nika Kovač zatrjevala, da nima nobene povezave s politiko in je strogo prostovoljna nevladna aktivistka. Kot je tudi za Tarčo dejal dr. Vinko Gorenak, se danes kaže kako vlada za usluge plačuje tem nevladnim organizacijam in aktivistom. Ob vseh teh potezah vlade pa se mnogi že sprašujejo ali ni Nika Kovač celo nadpremierka.

Robert Golob je vsem aktivistom s takšnimi ali drugačnimi finančnimi tranferji omogočil lagodno življenje. položaje določenih svetov pa so prejeli ljudje, ki so najbolj vpili kako so neodvisni in delujejo prostovoljno. Po tem, ko se je zase dobro izpogajala Nika Kovač, kot kaže želijo v Inštitutu 8. marec, da bi sedaj lepo živeli še člani programskega odbora.

Omenjeni inštitut je namrč objavil, da si želijo pridobiti dovolj denarja, da bil se lahko vsi člani programskega sveta zaposlili. In zadnja afera Ajanovič Hovnikove je pokazala, kje NVO-ji zbirajo denar za svoje delovanje. Novinar Bojan Požar to vidi kot cilj, da se redno zaposli vse aktiviste in domnevne prostovoljce. Predsednik SDS pa je ob tem prepričan, da se ob takšnih stališčih ljudjem obetajo novi prispevki v državno blagajno.

Vir: X