Lokalni šef LMŠ Ilirska Bistrica naj bi županu Emilu Rojcu ob morebitnem prevzemu oblasti s strani LMŠ grozil s črno luknjo

Foto: Zajem zaslona (Twitter/e-maribor)

“LMŠ ima v svojem volilnem programu obljubo, da bodo po volitvah zamenjali, ki niso njihovi”, je na svojem Twitter računu zapisal Emil Rojc. Zapis se nanaša na objavo iz katere izhaja, da naj bi bil Rojc s strani lokalnega šefa LMŠ Ilirska Bistrica.

Kot izhaja iz objave Rojca, so v LMŠ že prepričani, kakšna bo volja ljudstva in se pripravljajo na prevzem oblasti, njemu pa naj bi celo grozili. “Lokalni šef LMŠ ilirska Bistrica je še dodal, da bom osebno končal meter štirideset (domnevno bom mrtev)“, je zapisal Rojc.

Poleg tega šef LMŠ Ilirska Bistrica napoveduje zaprtje vrat za občino (domnevna ustavitev projektov). V zapisu je Rojc poudaril, da Občina Ilirska Bistrica od vlade LMŠ ni dobila nič, sedaj bi jim pa vzeli še tisto, kar so jim dali drugi.

“Mogoče pa za Ilirsko Bistrico ne bi bilo dobro, da zmagajo. Kaj šele zame, ki bom končal v črni luknji”, je objavil Rojc.

Vir: Twitter