Luka Goršek odraz sovražne politike do SDS in političnih nasprotnikov!?

Foto: Zajem zaslona (Facebook)

“Na kratko – v “veliko” koalicijo SD+SDS bi šli samo preko mojega trupla,” to je (ne)strpen zapis predsednika podmladka stranke SD Luke Gorška. Takole si predstavniki podmladka SD-ja kot kaže predstavljajo povezovalno politiko in politiko, ki bi Slovenijo popeljala iz krize, ki jo preživlja pod Golobovo vlado.

Po sobotni zamgi Matjaža Hana na volilnem kongresu stranke SD, so se namreč pojavila namigovanja, da bi lahko prišlo do morebitne koalicije med SD in SDS. Kljub temu, da novi predsednik SD-ja Matjaž Han ni teh navedb doslej potrdil, so nekateri člani stranke SD takoj prišli na okope in pričeli takšna namigovanja ostro zanikati. Kot zapisano se je na takšne govorice odzval tudi Luka Goršek, ki je pri tem pokazal svojo nestrpnost do političnih “nasprotnikov”.

Goršek je v svojem odzivu na namigovanja zapisal, da gre za brezpredmetno govorjenje, saj stranka SD ni stranka enega človeka. V koalicijo s SDS pa bi po njegovem lahko šla stranka samo preko njegovega trupla in to kljub temu, da kot je sam zapisal niso stranka enega človeka. “Takšna nestrpna, izključevalna politika je doslej pokopala že veliko levičarskih strank. Polni naukov za druge, pa še lastnih financ in matematike ne obvladajo. Bi pa seveda upravljali denar drugih,” takšno politiko ocenjuje Janez Janša.

Vir: X