Luka Mesec si je zaradi svojih izjav na soočenju nakopal kazensko ovadbo

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Logar Metod)

“Stranka, ki ima za predsednika takšnega lažnivca kot je Luka Mesec, predsednik Levice, nima kaj iskati v državnem zboru. Je sramota za politiko. Če bodo oni v vladi, bodo z lažmi druge obtoževali, jih zapirali, obsojali in zaprli,” se je na včerajšnje soočenje odzval predsednika Finančne uprave Republike Slovenije mag. Ivan Simič. Mesece je namreč mag. Simiča obtožil, da sedel skupaj z Igorjem Bavčarjem in Francijem Matozom in bi se naj pogovarjali o odpisu dolga Bavčarju. Simič je preko socialnega omrežja že napovedal kazensko ovadbo zoper Mesca.

Včerajšnje soočenje na POP TV je namreč Luka Mesec kljub drugačnim temam preusmeril na Igorja Bavčarja in predsednika FURS-a Ivana Simiča. Mesec namreč že nekaj dni ponavlja, da naj bi FURS Bavčarju odpisal dolg v višini 2 milijona evrov, na tem srečanju pa naj bi po njegovem bil prisoten tudi odvetnik Franci Matoz.

“Laže že nekaj dni in ne predloži nobenega dokaza, ker ga tudi ni. Večjega lažnivxa težko najdeš,” se je odzval na obtožbe mag. Ivana Simiča. Predsednik FURS-a je še napovedal, da je odvetniku že naročil pripravo kazenske ovadbe in, da bo po vsem tem moral pač Luka Mesec na volitve s kazensko ovadbo.

Vir: Twitter