Marko Bandelli močno podpira cenzuro in nadlegovanje opozicijskih medijev. Tomaž Štih ga ob tem sprašuje, če mu bo jutri popolnoma normalno “Vi v zaporu ali rudniku?”

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Nekdanji poslanec Marko Bandelli tudi po “odslovitvi” iz hrama demokracije ne more, da se vsake toliko časa ne bi obregnil ob drugače misleče. Tokrat so ga zbodla vprašanja o tem zakaj želi trenutna oblast preiskovati določene kritične medije.

Tomaž Štih je namreč izrazil nerazumevanje, da želi izvedeti, zakaj trenutna oblast preiskuje določene medije zaradi kritike oblasti. Tako parlamentarna preiskovalna komisija preiskuje Novo24TV, AKOS pa TV3. Hkrati se ni mogel izogniti paničnemu prevzemanju RTV Slovenija, ali kot je to poimenoval Štih, izvajajo celo ustavni udar.

Takšna vprašanja in teze so popolnoma zbegale nekdanjega poslanca Marka Bandellija. Ta je Novo24TV kar preimenoval v Noro24TV in kljub takšni potezi ravno medijsko hišo obtožil sovražnega govora. Ojoj, zopet nesrečni dvojni vatli? “Trdno so prepričani, da je cenzura in nadlegovanje opozicijskih medijev popolnoma normalna stvar. Veste kaj jim bo jutro popolnoma normalno? Vi v zaporu ali v rudniku,” je na takšne navedbe Bandelliju odgovoril Tomaž Štih.

Vir: Twitter